Met een camerabewakingssysteem heeft u inzicht in alle activiteiten in en rondom uw bedrijf. Er zijn meerdere opties mogelijk:

Amaryllo icam pro

Met deze Amaryllo IP Camera krijgt u niet alleen een beeldkwaliteit van 2 Megapixel maar ook een Smart Sensor Netwerk omdat deze IP camera met behulp van zijn 3 sensoren niet alleen beweging kan detecteren maar ook automatisch kan volgen (Auto-tracking). Normaal gesproken een eigenschap die bij andere proffesionele merken veel en veel duurder zijn. Dit maakt deze IP Camera Amaryllo ICAM PRO FHD niet aleen uniek, maar prijstechnisch ook zeer voordelig

Vimtag M1

Uw huis beveiligen is nu voor iedereen mogelijk, dankzij Vimtag. Met deze M1-S Vimtag Wireless Indoor Fixed IP Camera bent u altijd op de hoogte van bewegingen in uw huis. Met de camerabeelden van goede kwaliteit en kristalheldere geluidopnames laat u zich niet verrassen door ongewenst bezoek. Bekijk alles met de 4x Digital Zoom, zelfs ’s nachts met de Night-Vision technologie.

Via uw smartphone kunt u alles in de gaten houden en zelfs de bezoeker toespreken, of dit nu uw huisdier of een insluiper is. U ontvangt een pushmelding als de motion detector iets heeft gespot. Sluit de camera aan via Wifi of een ethernetkabel en binnen 3 minuten is het systeem al volledig geïnstalleerd. Sla de beelden op op de (los verkrijgbare) CloudBox, of maak gebruik van een SD kaart.