20090131193116_LVDMDSC_7187Lammert van der Meulen, de uitlijnspecialist, een icoon op het gebied van uitlijnen en uitwegen van auto, motoren en race auto’s:

“Dlammertankzij mijn headset kan ik gewoon doorwerken bij inkomende bellers, zelfs als ik een proefritje maak ben ik bereikbaar doordat mijn mobiele telefoon is gekoppeld aan mijn vaste nummer! Dit systeem levert me veel tijdswinst en gemak op. De eerste dag was het even wennen, de mobiele telefoon moet wel binnen 10 meter van mijn headset blijven dus die houd ik nu mooi op zak.”

Lammert rijdt zelf in een Ford Escort MKII RS2000 uit 1979 in de GTTC klasse en doet dit niet onverdienstelijk. De seizoenstart was zeer geslaagd, drie maal een eerste plaats!

Lammert stelt de meeste auto’s niet af volgens de fabrieksspecificaties. Hij heeft een heel eigen en succesvolle kijk op uitlijnen. Wilt u een perfect uitgelijnde auto of ervaren hoe gemakkelijk zo’n headset werkt? Bel dan Lammert op 0519-221464

 

————————————————————————————————————————————————————————

Tandartspraktijk Ubbink en Partners breidt uit!
Ubbink en Partners heeft Dental Clinics Damwald overgenomen.

ubbinkWij hebben het telefoonnummer van praktijk Damwald mogen verhuizen, de patiëntengegevens overgezet en het ICT gedeelte achter de nieuwe balie verzorgd. Beide praktijken waren gewoon geopend, veel werkzaamheden hebben we buiten de openingstijden gepland. Zo hebben de patiënten er bijna niets van gemerkt en kon de afsprakenplanning gewoon doorgaan.

Tandartspraktijk Ubbink en Partners is een moderne praktijk met veel aandacht voor preventie, speciale aandacht voor angst, ouderen en kinderen en kenmerkt zich door het ontbreken van wachtlijsten en het direct terecht kunnen bij pijnklachten. De bereikbaarheid van de praktijk is erg goed geregeld, de telefoon wordt snel opgenomen en men denkt met u mee als cliënt. Niet alleen in tandheelkundige, maar ook in financiële oplossingen.