Particuliere camerabeveiliging


Voor veel mensen lijkt een beveiligingssysteem met camera’s iets voor ondernemers. Overbodig, complex, en boven alles: verschrikkelijk duur! Dit zijn een aantal argumenten die we veel tegen komen als mensen het hebben over een beveiligingssysteem voor thuis. Het is pas na een inbraak of vernieling dat de particulier gaat kijken naar een beveiligingssysteem. Wij van Audiocom willen hier graag verandering in brengen! Particuliere camerabeveiliging is namelijk dichterbij dan u denkt.

Vaak zeggen mensen: “Hier in het rustige Dokkum gebeurt toch niet zoveel”. Deels klopt dit wel. Als je in Amsterdam zou wonen heb je veel meer baat aan een camerasysteem. Dat betekent niet dat het compleet overbodig is natuurlijk. Op eerste Kerstdag werd Dokkum opgeschrikt door een reeks inbraken. Ook werden er het afgelopen jaar steeds vaker auto’s gevandaliseerd. Steeds meer mensen denken daarom over het aanschaffen van een beveiligingssysteem om op die manier hun spullen veilig te houden.

Bij de aanschaf van zo’n systeem komen uiteraard enorm veel dingen kijken. Dit is waar het argument “Complex” om de hoek komt kijken. Bij Audiocom snappen we dat het kiezen en installeren van zo’n systeem erg lastig kan zijn. Daarom maken wij het zo makkelijk mogelijk voor u. Zo geven wij u graag advies zodat uw koop de juiste is. Daarnaast hoeft u zich totaal geen zorgen te maken om de installatie. Wij zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk operationeel is. Onze gecertificeerde specialist zorgt ervoor dat alles op de juiste positie hangt en zorgt er tegelijk voor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Het laatste argument is dat zo’n systeem erg duur is. Om ook dit argument de wereld uit te helpen hebben wij nu een actie. Bij ons kunt u nu een alles-in-een pakket krijgen. Voor slechts €699,- hangen er straks twee Dahua Eco Savvy 3.0 Full HD IP Starlight Eyeball beveiligingscamera’s. Een Dahua Lite NVR 4K en H.265 Smart NVR 4  kanalen met PoE Videorecorder gewapend met een Seagate, Guardian SkyHawk drive specifiek voor  beveiligingstoepassingen met een capaciteit van 2 TB. Naast deze hoge kwaliteitsproducten is de installatie inbegrepen in het pakket.

Camera (Dahua, Eco Savvy 3.0 buiten Full HD IP Starlight Eyeball camera):

– 50 meter infrarood nachtzicht

– Full HD resolutie

– Motion detection

 

Recorder (Dahua IP PoE 4CH beveligingscamera NVR DHI-NVR4104-P-4KS2):

– Inclusief app voor livebeelden en terugkijken op mobiel

– 4 PoE poorten

– 2 TB Seagate Guardian SkyHawkharde schijf